Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM-em na prywatnym serwerze Metin2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie.

Kilka słów na wstęp:
Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić.Mam na imię Rafał i mam 17lat ,pochodzę ze Szczecina.Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Metin2.Poświęcam około 3-4 godziny dziennie na siedzenie przed monitorem.Interesuje się motoryzacją, sportem i informatyką.

Doświadczenie z Metin2:
Na każdym prywatnym serwerze MetinMt2 wbiłem maksymalny poziom i zrobiłem full eq i biolog.Na niektórych jestem w Top-ie i to mnie zachęca do dalszej gry. Byłem Gm-em na takich serwerach jak "TanticalMt2""Laneris s1""Metek2".

O sobie:
Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! Interesuje się też grafiką.

Co bym robił jako GameMaster?
To co powinien robić każdy GM :
-pomagał innym,
-służył zawsze pomocą ,w każdej chwili,
-pilnował porządku i estetyki na serwerze,
-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,
-TĘPIŁ CHEATERÓW!
-i wiele więcej.

Dane techniczne:
-Mikrofon + TS3? - Jest.
-Wolny czas 3-4h dziennie? - Jest.

Kontakt:
-E-mail: raflo12@o2.pl
-GG: 57779507

Dziękuje wszystkim ,liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania!

Opublikowano

Nie byłeś GM'em na Laneris s1 i jestem tego pewny i wiem to, za takie kłamstwo od razu do kosza powinno to lecieć.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Na 1000% nie byłeś GameMaster'em na Lanerisku. ^^

A na TanticaluMT2 chyba każdy mógł zostać GameMaster'em. :D

­

@Emilkaa

Dobra ty się znawco nie wypowiadaj bo jestes noname w świecie MT2 dziękuje dobranoc :makka:

Nie chcesz nie wierz :)

No już wejdź na ts i sprowadź mi administracje Lanerisa to pogadamy 

bgfp marvelia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...